Wat kost een professional organizer?

De chaos te lijf - Rust in uw hoofd!

De kosten van een professional organizer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Een professional organizer doet meer dan alleen uw huis opruimen. Hij of zij helpt u oplossingen te bedenken om uw huis schoon te houden, en adviseert u hoe u dat zo kunt houden. Een goede opruimcoach helpt je niet alleen je huis op orde te krijgen, maar helpt je ook manieren te vinden om dagelijks georganiseerd te blijven.

Hoeveel kost een opruimcoach? Het antwoord kan sterk variëren, afhankelijk van de grootte van de klus, het soort werk dat gedaan moet worden, en of je wel of niet een professional organizer inhuurt. Veel mensen kiezen ervoor om zelf thuis op te ruimen, maar als je problemen hebt met het organiseren van je spullen of als je wat extra hulp zoekt, kan het inhuren van een professional de beste optie zijn.

Sommige professionals rekenen zo veel als 50 per uur of meer. Hoewel dit misschien veel geld lijkt om uit te geven aan zoiets kleins, is het vaak de moeite waard als u wilt dat uw huis er op zijn best uitziet. Als u kinderen heeft die voortdurend in de problemen raken met hun speelgoed en andere spullen, is het zeker de moeite waard om een professional in de buurt te hebben om ze van de vloer te houden. Dit is maar gewoon een van de voorbeelden die voordeel opleveren. Het belangrijkste is dat een opgeruimde woning u ook rust geeft. U weet immers dingen te vinden en u gaat dan ook beter en gemakkelijker door het leven.

Sommige mensen hebben last van verzamelwoede. Ze hebben eigenlijk een verzamelstoornis. Met dit soort cliënten is er meer nodig. De kosten zijn dan ook vaak hoger, omdat er meer tijd en speciale begeleiding nodig is.